user_mobilelogo

imagesGHEJQZ1Z   nootjes

Al ruim 25 jaar komen zangers uit alle delen van Nederland bij elkaar om te zingen onder leiding van inspirerende dirigenten.
Stichting Vocatie is in 1991 opgericht omdat het als een gemis werd ervaren dat er tijdens de zomervakantie bij de “eigen” koren niet gezongen kon worden. Vocatie is dan ook een samenvoeging van vocaal en vakantie.

Vocatie 2.0

-Klassiek én lichter repertoire
-Nederlands Kamerkoor én King Singers

-Muziek tussen Bach en Beatles!
Zoals altijd verrassend repertoire


Zomerweek

De zomerweek wordt sinds jaar en dag gehouden in de eerste volle week van augustus. Op maandag komen de zangers binnen en vormen elk jaar na een week weer een (h)echt koor. Stichting Vocatie gaat ervan dat de deelnemers de week als een verrijking een aanvulling van hun gewone “zangleven” zullen ervaren.

Onder leiding van ervaren dirigenten en een repetitor studeert u een aantal koorstukken in, die als afsluiting van de week gepresenteerd zullen worden aan belangstellenden. Gedurende de week is tevens een vocalcoach aanwezig waarbij u individueel of met een medezanger stemcoaching kunt volgen.

Studiedag
Naast de zomerweek organiseert Stichting Vocatie in het voorjaar een studiedag. Deze studiedag wordt gehouden op een zaterdag en staat los van de zomerweek. Onder leiding van twee dirigenten studeert u een aantal stukken in rond een bepaald thema. Deze studiedag is inclusief lunch. 

De dag begint om 09.30 u en eindigt om 16.00 u met een eindpresentatie voor belangstellenden.